FC Lahti nousi urheilullisin perustein Veikkausliigaan, mutta talousrintamalta ei kuulu yhtä hyviä uutisia, sillä liigalisenssi on vaarassa.

Etelä-Suomen Sanomien mukaan Kuhnurit tavoittelee vuoden vaihteeseen mennessä 250 000 euroa uudella osakeannilla. Siitä on kasassa nyt noin puolet.

– En halua maalata pirua seinälle, mutta jos anti epäonnistuu, on liigalisenssi vaarassa. Siinä tapauksessa meidän sijastamme pelaa liigassa OPS. Jos haluatte nähdä FC Lahden Veikkausliigassa, niin nyt olisi hyvä aika tukea seuraa osallistumalla antiin, FC Lahden puheenjohtaja Mika Halttunen patistaa lahtelaisia yrityksiä ja jalkapallomiehiä.

FC Lahden hallitus päätti osakeannista yhtiökokouksessaan sen jälkeen, kun nousu oli varmistunut.

– Joitakin viikkoja tässä on puserrettu, ja puolet annista on kasassa. Koko ajan teemme töitä sen eteen, että anti täyttyy. Olemme saaneet jo sisään uutta ulkopuolista rahaa, mutta lahtelaisten osuus on jäänyt yllättävän pieneksi. Kaikki ovat tervetulleita, niin suuret kuin piensijoittajatkin. Olisihan se todella noloa, jos tällaisen kauden jälkeen kaatuisimme lisenssiongelmiin.

//