Teemu Pukin uran ensimmäinen maali Bundesliigassa syntyi mainion pystyjuoksun seurauksena. Suomalaiskärki sai pallon puolustuslinjan taakse, kiersi vastaantulleen Hannoverin maalivahdin ja sijoitti pelivälineen verkon perukoille.

Hannoverin nuori veskari Ron-Robert Zieler on juuri ensimmäistä kertaa valittu Saksan maajoukkueen mukaan. Saksan päävalmentaja Joachim Löw on luvannut miehelle ainakin yhden puoliajan verran peliaikaa treenimatsissa Ukrainaa vastaan.

Uransa yhdellä huippuhetkellä Zieler saa kuitenkin seurajoukkueen valmentajalta Mirko Slomkalta toruja sunnuntaisesta ottelusta.

– Ronin esiintyminen Schalkea vastaan oli epävarma. Olen onnellinen, että hän kokosi itsensä ottelun loppua kohti. Ron osaa pelata paremmin kuin nähtiin ja odotan hänen jatkossa esiintyvän vakuuttavammin, Slomka kritisoi usealle hannoverilaiselle toimittajalle.

Pukin maalit maalivahdin piikkiin


//

Hannover-luotsi Slomka laittaa Teemu Pukin molemmat osumat selkeästi maalivahtinsa kontolle.

– Hän epäröi liian useassa tilanteessa – pitäisikö tulla maalista ulos vai ei? Schalken toisessa osumassa Ronin olisi pitänyt sijoittua paremmin. Nyt hän käytännössä seisoi maalin vieressä, Slomka valittaa.

//