Mixu Paatelaisen luotsaama Suomi XI –nimellä kulkeva Huuhkajaryhmä osallistuu helmikuussa Seinäjoella pelattavaan Komia III –turnaukseen, jossa joukkue pelaa tiiviissä tahdissa kolme ottelua.

Suomi XI kohtaa Wallsport Areenalla pelattavassa turnauksessa Allsvenskan-joukkueet Djurgårdenin ja Örebron sekä hallitsevan Viron mestarin FC Floran. Mixu näkee turnauksen tärkeänä katsastustilaosuutena.

– Joukkueemme tulee koostumaan tulevaisuuden nimistä. Mutta saamme jalkeille ilman muuta iskukykyisen joukkueen, jossa pelaa maajoukkuemiehiä A-maajoukkuetasolta sekä 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Komia III on sopiva turnaus juuri näiden kahden maajoukkueen yhteisen ajatuksen hiomiseen, Mixu sanoo.

– Komia III on tärkeä osa meidän talven ohjelmaamme. Se tulee olemaan hyvä turnaus testata nuoria pelaajia ja harjoitella maajoukkueen kuvioita.

Mixu kiittelee myös isäntäjoukkue SJK:ta ja muita turnauksen järjestäjiä mahdollisuudesta osallistua Suomessa käytännössä ainutlaatuiseen tapahtumaan.

– Otteluohjelma on meille hyvä ja saamme kolme kansainvälistä peliä – tämä tapahtuu vielä Suomessa. Täytyy onnitella jo tässä vaiheessa turnausjärjestäjiä siitä, että kasaan on saatu todella kovatasoinen, kansainvälinen turnaus, päävalmentaja sanoo.

//
KOMIA III / OTTELUOHJELMA:

Keskiviikko 8.2.2012
19.00 HJK – SJK

Torstai 9.2.
15.30 Flora – JJK
17.45 DIF – Suomi XI
20.00 Örebro – HJK

Perjantai 10.2.
17.00 SJK – Örebro
19.15 Suomi XI – Flora

Lauantai 11.2.
14.00 HJK – DIF
16.30 JJK liigacup–ottelu (vahvistetaan myöhemmin)

Sunnuntai 12.2.
10.00 Flora – SJK
12.00 Örebro – Suomi XI