Vahvan kauden Viikingeissä pelannut puolustaja Juri Kinnunen nähdään idän ihmeessä myös kaudella 2012.

Kinnusen sopimus on mallia 1+1 vuotta. Viime talvena HJK:n organisaatiosta Viikinkeihin siirtynyt Kinnunen vakuutti kauden aikana niin seuran kuin kannattajatkin ja päävalmentaja Ilkka Jäntti onkin erittäin tyytyväinen Kinnusen päätöksestä jatkaa joukkueessa, sillä kysyntää oli muuallakin.

”Kyllä tämä oli helppo ratkaisu”

– Yhteydenottoja tuli muistakin seuroista, mutta kyllä tämä oli helppo ratkaisu. Kausi oli pelillisesti hyvä ja sain paljon vastuuta. On hienoa jatkaa Vuosaaressa saman valmentajan alaisuudessa. Myös joukkuekaverit on tärkeitä ja meillä on varmasti kasassa taas hyvä porukka ensi kaudellakin, Kinnunen sanoo Viikinkien nettisivuilla.

”Helsinkiläisenä tärkeää saada pelata omassa kotikaupungissaan”

– Helsinkiläisenä on myös tärkeää saada pelata omassa kotikaupungissaan – täällä on kuitenkin perhe, ystävät ja työ. Viikingeissä pelaaminen mahdollistaa panostamisen niin futikseen kuin muuhun elämään.

Pääosin vasemmalla laidalla urakoinut Juri nähtiin kaudella 2011 Viikinkien avauksessa 18 ottelussa, joissa hän myös pelasi täydet minuutit ja kolmessa pelissä kutsu kentälle kävi vaihtopenkiltä. Kinnunen on Käpylän Pallon kasvatti, joka siirtyi Klubin organisaatioon C-juniorina.

//