Kuopiolaisseura on rakentanut ensi kauden joukkuettaan rauhallisella aikataululla. Omien kasvattien kanssa on tehty pitkiä jatkosopimuksia ja uutena täsmähankintana riveihin saapuu Etchu Tabe, joka liittyy tammikuussa pelaajavahvuuteen. Joukkueessa on hyvä runko koossa ja uusi harjoituskausi päästiin aloittamaan hyvästä tilanteesta.

– Tabe on erinomainen huippuvahvistus joukkueellemme ja monipuolisena pelaajana hän lukeutuu Veikkausliigan ehdottomaan parhaimmistoon. Odotammekin hänen nousevan merkittävään rooliin ensi kauden aikana, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen iloitsee KuPS:n nettisivuilla.

”Olemme edenneet joukkueen kokoamisessa maltillisella aikataululla”


//
– Maalivahti Mika Hilanderin jatkosopimus on meille myös erinomainen asia ja taitavat nuorten maajoukkuepelaajamme ovat valmiita kantamaan entistäkin enemmän vastuuta.

Joukkuetta kootaan maltillisella aikataululla.

– Maanantaina pääsimme aloittamaan valmistautumisemme tulevaan pelikauteen. Olemme edenneet ensi kauden joukkueen kokoamisessa maltillisella aikataululla. Joukkueen tärkeimmät osa-alueet ovat pääpiirteissään hyvässä kunnossa ja muille pelipaikoille kartoitetaan tarvittavaa lisävahvistusta lähimpien talvikuukausien aikana, Heiskanen sanoo.