JJK sai tänään kokenutta vahvistusta kun puolustuksen lukko ja ulkomaitakin menestyksellä kolunnut Juha Pasoja solmi yksivuotisen jatkosopimuksen JJK:n kanssa.

Päävalmentaja Kari Martonen liputtaa kontrahdin puolesta.

– Makea sopimus, Pason kokemusta kaivataan kentällä ensi kesän otteluruuhkissa europeleineen kaikkineen, Martonen kommentoi tuoretta sopimusuutista Kettupaitojen verkkosivuilla.

Kaudeksi 2009 Jyväskylään Norjasta saapunut Pasoja otti jo kuluneena kesänä ensiaskeleita myös valmentamisen puolella ja uudessa sopimuksessa tämä huomioidaan entistä vahvemmin.

– Toki Juhan päärooli on yhä pelaajana, mutta siinä samalla on tosiaan tarkoitus ajaa miestä mukaan myös valmentamiseen, niin edustusjoukkueessa kuin etenkin junioripuolella, Martonen avaa JJK:n pikku hiljaa kehittyviä taustavoimia ja par’aikaa myös jalkapallovalmentajatutkintoa suorittavan Pason toimenkuvaa.

– Harvapa tietää että jo tänä vuonna Paso hoiti kotiin yhden ”liiganousun” kun keväällä perustettu FC Villiketut nousi suvereeneillä suorituksilla vitosdivarista yhtä sarjatasoa ylemmäksi päävalmentaja ”Paso Rautiaisen” johdolla, Martsi päättää hymysuin.

//