Suomalaishyökkääjä Teemu Pukilta on totuttu näkemään hieman ujoa käytöstä ja kuulemaan vaatimattomia lauseita. Saksalaisen Bild-lehden torstaina julkaistavassa haastattelussa on kahden maalin miehellä kuitenkin toinen ääni kellossa.

Jari Litmanen on Suomen tunnetuin ja paras pelaaja. Näin on asian laita vielä jonkin aikaa. Mutta totta kai toivon periväni jossain vaiheessa hänen paikkansa ja että minusta tulisi niin tunnettu kuin Jari!

Saksalaislehti tiedusteli Pukilta, havittelisiko hän myös Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen tunnettavuusastetta.

– He ovat tietenkin kansallissankareita Suomessa. Minä en kuitenkaan tunne kumpaakaan heistä henkilökohtaisesti, eivätkä formula ykköset kiinnosta minua.

”Haluan ensi kaudeksi Mestarien liigaan”


//

Kauden päätavoitetta suomalaishyökkääjän ei tarvitse kauaa pohtia.

– Meillä on potentiaalia pelata aivan Bundesliigan kärkisijoista. Unelmani on pelata ensi kaudella Mestarien liigassa. Se olisi uskomatonta!

Pilke silmäkulmassa Pukki vastaa kysymykseen, onko hän jo joutunut tarjoamaan joukkuekavereilleen illallisen ammuttuaan nämä melkein ulos Euroopan liigasta.

– En vielä, eikä minulta ole vaadittu anteeksipyyntöäkään. Toivottavasti maksoin kahdella maalilla Hannoveria vastaan ”rangaistukseni”.

//