Tammikuun siirtoikkuna lähenee ja Englannin Championshipin suomalaisjoukkue Leeds metsästää uusia pelaajia.

Mikael Forssellin tilanne ei ole näyttänyt alkuunkaan hyvältä, sillä ”Miklu” ei ole mahtunut edes kokoonpanoon viime peleissä. Yhteensä Forssell on esiintynyt tällä kaudella vasta viidessä sarjapelissä tultuaan vaihtomiehenä tositoimiin.

Hieman vahvemmin menee toisella Huuhkaja-pelaajalla eli Mika ”Väykkä” Väyrysellä, jonka plakkarissa on kahdeksan Championship-mittelöä vaihdosta ja yksi avauksesta.

Viime maanantain Derby-pelissä nähtiin tuttu tilanne: Väykkä istui koko matsin vaihdossa ja Miklua ei nähty edes ottelupöytäkirjassa. Suomalaisten tilannetta ei helpota se, että Leeds tekee uusia pelaajakauppoja jo ensi viikolla. Manageri Simon Grayson vahvistaa, että hankinnoista on jo puhuttu.

– Olen neuvotellut puheenjohtaja Ken Batesin kanssa ja tiedämme ketä haluamme. Jokainen Championshipin puheenjohtaja haluaa nousta Valioliigaan ja Leedsin kokoinen seura kuuluu sinne. Muutama uusi pelaaja auttaa tilannetta, Grayson sanoo Yorkshire Evening Postille.

– Siirtoikkuna mahdollistaa tämän. Sarja tulee olemaan tiukka niin kuin viime vuonna. Toivottavasti muutama uusi pelaaja auttaa meitä.