HJK:ssa energinen tunnelma

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Hallitseva tuplamestari on harjoitellut nyt viikon verran tehokkaasti. Viime viikon joukkue harjoitteli ulkona Sonera Stadiumilla, mutta tällä viikolla, maanantaista lähtien, ryhmä on siirtynyt Talin jalkapallohalliin, seura kertoo kotisivullaan.

– Ulkona säät vaihtelivat aika reippaasti, mutta sisätiloissa on nyt saatu olosuhteet vakioiksi. Tunnelma on kuitenkin ollut energinen ja iloinen niin Soneralla kuin Talissakin, päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Ryhmä on supistunut tälle viikolle, sillä Palloliiton nuorille pelaajille tarkoitetun Tehoryhmän mukana Eerikkilään matkasi tiistaina peräti seitsemän HJK-pelaajaa. Eerikkilässä Mixu Paatelaisen kanssa harjoittelevat HJK:n uusin vahvistus Janne Saksela, Mikko Sumusalo, Nikolai Alho, Joel Pohjanpalo, Robin Lod, Daniel O’Shaughnessy sekä Alex Ring.

– Eli joukkue ei tietenkään ole nyt joulukuussa suuri, mutta harjoittelussa on silti hyvät tehot.

Joulukuussa joukkue ehtii vielä harjoitella hyvin ennen joulua, jonka jälkeen paitsi harjoitellaan myös pelataan. Ensimmäinen ottelu on luvassa jo tammikuun puolivälissä. Otteluaikataulu vuoden ensimmäisten kuukausien osalta on käytännössä valmis, mutta se vahvistetaan vasta myöhemmin.

//

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliOldham Anfieldille, Kuqi rakentamassa maalia
Seuraava artikkeliSuomi kohtaa Tshekin ensi syksynä