Huuhkajien Itävalta-maaottelu pelataan Klagenfurtissa

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Itävallan ja Suomen A-maaottelun pelipaikaksi on varmistunut Klagenfurt. Mixu Paatelaisen johtamat Huuhkajat kohtaa Itävallan karkauspäivänä, 29. helmikuuta 2012 kello 20.30 paikallista aikaa. Kyseessä on vuoden ensimmäinen kansainvälisenä pelipäivänä pelattava maaottelu.

Ennen Itävallan kohtaamista Suomi matkustaa peli- ja harjoitusleirille Trinidad & Tobagoon tammikuussa. Joukkue kohtaa 22. tammikuuta A-maaottelussa Trinidad & Tobagon. Kolme päivää myöhemmin Suomi kohtaa leirin isäntämaan Olympiajoukkueen.

Helmikuussa Mixun joukkue, nimellä Suomi XI, osallistuu Seinäjoella kansainväliseen Komia –turnaukseen. Komia –turnauksessa 9.-12. helmikuuta Suomi XI pelaa kolme kansainvälistä peliä. Vastassa ovat Flora, Djurgården ja Örebro.