Kuopion Palloseuran tähtihyökkääjä Ilja Venäläinen kuntouttaa loukkaantunutta kättään loppuvuoden ajan. Päätöskierroksen TPS-kotiottelussa sattunut käsivamma on parantunut odotetulla tavalla ja kärkipelaaja pääsee palaamaan joukkueen riveihin tammikuussa tavoiteaikataulun mukaisesti.

Käsi kipsissä vielä puolitoista viikkoa


– Tällä hetkellä teen kuntoharjoittelua omatoimisesti. Joulukuu menee vielä iisisti, henkilökohtaista peruskuntoa pystyn pitämään yllä lähinnä juosten sekä punttia nostellen sen minkä käsi kestää, Venäläinen sanoo seuran sivulla.

– Kaksi kontrollikäyntiä on tähän mennessä ollut ja niiden perusteella on käden parantuminen mennyt eteenpäin oikein hyvin ja suunnitellulla tavalla. Puolitoista viikkoa on vielä kipsi kädessä. Tammikuun alussa on tavoitteena olla pelikunnossa ja mikäli kaikki on mennyt siihen mennessä OK, olen silloin valmiina täysipainoiseen treenaamiseen ja pelaamiseen, hyökkääjä toteaa.

Kahdestoista sarjakausi KuPS:ssa alkaa

Venäläinen toimii kuopiolaisseuran Gold-yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana. Hyökkääjä oli KuPS-joukkueen tämän kauden tehotykki 17 tehopisteellään (11 liigamaalia, 6 maalisyöttöä). Kokenut kärkipelaaja pelasi tänä vuonna 11:nnen sarjakautensa KuPS:n riveissä, pelattuja Veikkausliigaotteluita on yhteensä 242 ja liigamaaleja 6.

//