Alexei ”Losa” Eremenko juniorin loukkaantuminen Tanska-maaottelussa käynnisti tietyissä piireissä välittömästi spekulaatiot, joiden mukaan Huuhkajien runkopelaaja palaisi Suomeen ja Jaroon.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko tyrmää huhut, sillä Rubin on suunnitellut muuta Losan varalle.

– Mainitsin Rubinin valmentajalle kirjoituksista Suomessa ja hän vain nauroi. Losa on heille aivan liian tärkeä pelaaja, jotta hän tulisi Jaroon. Jos saamme pelaajavaihdon käyntiin, niin ensisijaisesti kyseessä on pelaajia, jotka ovat hyviä reservijoukkueessa, mutta eivät löydä paikkaa ykkösjoukkueessa, Eremenko sanoo Österbottens Tidningille.

– Rubinin valmentaja on kutsunut minut Turkkiin, jossa heidän reservit leireilee helmikuussa. Silloin pääsen katsomaan kiinnostavia pelaajia.

Eremenkon polvivamma oli paha kolaus, sillä ensimmäistä kertaa urallaan mies oli tajunnut, mitä huippu-urheilussa pärjääminen vaatii. Eremenko laittoi esimerkiksi ruokavalionsa täysin uusiksi ja mies näytti jo ulkoisestikin urheilijalta.

Lommoposkinen Losa oli ja on niin ikään merkattu paksulla tussilla Rubin-valmentaja Kurban Berdyevin papereihin. Niissä papereissa ei lue Jaro-visiittiä.

//