Espanjalaistähti Raulin jatko saksalaisseura FC Schalkessa ratkeaa tammikuussa, jolloin hän keskustelee gelsenkircheniläisten kanssa uuden sopimuksen ehdoista. Raulin nykykontrahti on katkolla kuluvan kauden päätteeksi.

Espanjalainen tienaa tätä nykyä seitsemän miljoonaa euroa vuodessa, mutta miehen ex-seura Real Madrid maksaa tuosta summasta kaksi miljoonaa. Mediatietojen mukaan Schalkella ei ole varaa edes nykyisen oman osuutensa eli viiden miljoonan euron tarjoukseen.

”Schalkelaisilla on iso sydän”

Huuhkaja-kärki Teemu Pukin edustaman seuran entinen puheenjohtaja Günter Siebert on nyt kaivanut Sky Sport News-kanavan haastattelussa esiin jo aiemmin hyväksi havaitun ratkaisun.

– Schalkelaisilla on iso sydän. Ehdotan, että käyttöön otetaan Raul-euro, aivan kuten meillä aikanaan oli Bongartz-markka, ex-seurapomo visioi.

Siebert viittaa Schalken aikanaan ostamaan Hannes Bongartziin, josta Wattenscheid pyysi 700.000 D-markkaa. Koska seuralla ei ollut siihen varaa, lisättiin jokaiseen seisomapaikkalipun hintaan 1 markka ja istumapaikan haltioille 2 markkaa. Näin kerättiin 600.000 D-markkaa ylimääräistä.

FC Schalke ei ole kommentoinut entisen puheenjohtajansa ehdotusta, mutta fanifoorumeilla vapaaehtoisia lisähinnan maksajia Raulin pitämiseksi seurassa on ilmaantunut useita.

//