Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustaman FC Schalken ympärillä on jo viikkojen ajan liehuneet siirtohuhut, jotka koskevat nimenomaan Huuhkaja-kärjen kanssa peliajasta taistelevia futaajia.

Lähtökuopissa on kaksi hyökkäyspään miestä, joiden sopimukset ovat ensi kesänä katkolla: Perulaisen laiturin Jefferson Farfanin uskotaan matkaavan jo tammikuussa italialaiseen kriisiseuraan Interiin. Näin Schalke kuittaisi miehestä siirtokorvauksen.

Raul öljyrahan perään kesällä?


//

Espanjalaistähti Raulin kohdalla muutto muualle jo tammikuussa sen sijaan on varsin epätodennäköistä, mutta kesän jälkeen yhteistyö tuskin jatkuu. Raulin 7 miljoonan euron vuosipalkasta Schalke on maksanut viisi. Lopun kahden miljoonan osalta maksumiehenä on toiminut ex-seura Real Madrid.

Nuo Kuninkaallisten tukiaiset päättyvät kuitenkin kesällä, eikä Raul tyydy suureen palkankorotukseen. Lisäksi espanjalainen hakee seuraavaksi kaksivuotista sopimusta, johon Schalke ei ole valmis. Yksi vaihtoehto onkin Raulin siirtyminen öljyrahan perään Qatariin, josta tiettävästi on esitetty iso tarjous.

Saksan maajoukkuemies Pukin kilpakumppaniksi?

Viime viikolla Farfanin mahdolliseksi seuraajaksi huhuttiin Mikael Forssellin ex-seurakaveria, Jan Schlaudraffia. Hannoverin miehen kontrahti on katkolla kesällä, eikä entinen maajoukkuepelaaja ole suostunut pidentämään paperia nykyseurassaan.

Uusin ehdokas Schalke-paitaan on Saksan maajoukkuekärki Lukas Podolski. FC Kölnin ikoni löytyy parhaillaan Bundesliigan maalipörssin sijalta kolme kolmellatoista osumallaan. Myös muun muassa Inter-kärki Diego Militon nimi on yhdistetty gelsenkircheniläisiin, joten Raulin siirtokaan ei helpota Pukin asemaa saksalaisseurassa.