Vaasan Palloseuran valmentaja Petri Vuorinen kertoo seuran kotisivulla, että viikko sitten aloitetun harjoittelun kovuus lisääntyy hiljalleen, ja testimiehet ovat tuoneet treeneihin oman lisänsä.

Joukkue palasi harjoittelemaan reilu viikko sitten maanantaina. Tekeminen on vielä toistaiseksi ollut varsin rauhallista, mutta Vuorisen mukaan intensiteettiä tullaan nostamaan koko ajan.

– Olemme ajatelleet sen niin, että totuttelemme taas harjoitteluun. Olemme sekä käyneet lenkillä että pelanneet, ja tulemme jatkossa myös käymään punttisalilla. Haluamme harjoituksiin aina vähän vaihtelua.

Testattavien joukossa kiinnostavia pelaajia

Vuorinen on tyytyväinen siihen, että testipelaajia on saatu mukaan jo tässä vaiheessa. Testattavat ovat tuoneet harjoituksiin oman lisämausteensa ja mahdollistaneet pelit isommilla joukkueilla.

– Meitä on ollut viidentoista molemmin puolin päivästä riippuen. Aloitimme ensimmäisellä viikolla omilla pelaajilla, ja näytillä olevat tulivat keskiviikosta eteenpäin mukaan. He ovat täällä vähän vaihtelevasti ja omien menojensa mukaan. Osa on menossa myös työttömien pelaajien turnauksiin, Vuorinen kertoo.

VPS-luotsin mukaan on mahdollista, että testipelaajien joukosta on löytynyt tulevaan joukkueeseen pelaaja tai parikin.

– Puhun lähinnä omasta puolestani, mutta olemme vähän Okan (Olli Huttunen) kanssa yhdessäkin jutelleet, että kyllä siinä olisi joku todella kiinnostava pelaaja. Toivottavasti onnistumme parin viikon aikana tekemään päätöksiä.
//