Maalinteon aloitti JJK, kun ensimmäisen puoliajan puolivälissä kotkalaismaalivahti haparoi keskityksessä ja Topi Järvinen pääsi maalin edestä siirtämään pallon verkon perukoille. Kotijoukkue FC KooTeePeen vastaus tuli kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Olli Kaakinen karkasi tuikkaamaan pallon maaliin.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja molemmat maalivahdit joutuivat torjuntatöihin useamman kerran. Kotijoukkue väläytteli muutamasti vaarallisuuttaan, mutta kettupaitojen puolustus kapteeni Samu Niemisen johdolla ja viimeistään maalia vartioinut Jiri Koski hoitivat tilanteet varmasti. Myös toisessa päässä nollatuksi tulivat niin Antto Hilskan kuin kaimansa Tapanisenkin nousunsa päätteeksi napakasti laukomat vedot, eikä kettupaitojen lisämaaleja nähty. Kotijoukke sen sijaan meni vielä puoliajan lopulla johtoon, kun pallo vietiin epäonnisen käsivirheen seurauksena pilkulle ja Sami Raanti viimeisteli yhdestätoista metristä 2-1-taukolukemat.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli entistä aktiivisempana ja JJK:n puolustus sai olla tarkkana. FC KooTeePeen 3-1-maali syntyi 25. minuutin kohdalla, kun Juuso Laitisen matala kaukoveto painui oikealta laidalta maalin takanurkkaan. Ottelun vauhdikkuudesta huolimatta seuraava maali nähtiin vasta aivan ottelun loppuhetkillä, kun JJK sai oikean laitansa kautta luotua erittäin vaarallisen tilanteen pakottaen kotkalaismaalivahdin tekemään kaksi hienoa torjuntaa. Maalinedushässäkkä päättyi käsivirheeseen, jonka seurauksena vihellettiin ottelun toinen rangaistuspotku. Patrick Poutiainen laittoi pilkun varmasti sisään ja kavensi näin ottelun loppulukemiksi 3-2.