Uuden seuransa väreissä lauantaina kaksi pikamaalia viidentoista minuutin sisään ampunut Alexander Ring viimeisteli Borussian Mönchengladbachille yhden maalin myös tiistaisessa harjoitusottelussa kolmosliigan Darmstadtia vastaan.

Ring pelasi jälleen joukkueensa avauskokoonpanossa vasemman keskikenttämiehen tontilla. Suomalaisen osuma syntyi 55. peliminuutilla ja kolme minuuttia myöhemmin hänet vaihdettiin kentältä.

– Nopeus ja hyökkäysvoima puuttuivat joukkueeltamme eritoten ensimmäisellä jaksolla. Uudet miehet toivat uutta virtaa otteisiimme, Borussian päävalmentaja Lucien Favre totesi mittelön jälkeen seuran nettisivujen mukaan.

Darmstadt oli puoliajalla yllättäen 2-0 johtoasemassa, mutta pääsarjalaisten onnistui lopulta kääntää ottelu edukseen 3-2 lukuihin. Ringin osuma oli joukkueensa ensimmäinen.

Jo huomenna keskiviikkona Borussia kohtaa Hollannin pääsarjan Heraclesin. Valmentajan mukaan tiistaina vähemmälle peliajalle jääneet ovat tuossa kamppailussa etusijalla. Ringin rooliksi jäänee siis toimia vaihtopelaajana.