Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Mikael Forssell pääsi pitkästä aikaa tositoimiin, kun hänet vaihdettiin sarjaottelussa Burnleyta vastaan pelikentälle 70. minuutilla. Mika Väyrynen ei tällä kertaa päässyt edes vaihtopenkille.

Kotijoukkue Leeds oli hetkeä aiemmin joutunut 0-1 takaa-ajoasemaan, vaikka pääsi jo ensijaksolta alkaen pelaamaan yhden miehen ylivoimalla vastustajan Kieran Trippierin jouduttua ulosajetuksi toisen varoituksen takia.

Leeds saavutti lopulta dramaattisen voiton. Ensin kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Burnleyn Brian Easton osui omaan maaliin. Ottelun yliajalla kotijoukkueen Ross McCormack iski 2-1 loppulukemat tulostaululle.

Täyden pistopotin turvin Leeds nousi liigassa sijalle kahdeksan ja on nyt ainoastaan pisteen päässä nousukarsintaviivasta. Matkaa suoraan valioliiganousuun on yhdeksän pistettä.