HJK:n kokenut maalivahti Ville Wallén myöntää SuomiFutis.com-sivustolle, että harjoittelutaso on kärsinyt vähäisen pelaajamäärän takia.

Siinä missä viime kaudella Klubilla oli parikin joukkueellista laatua, nyt sitä on jouduttu ainakin vielä korvaamaan nuoriso-osastolla. Klubilla on siis työsarkaa, että joukkue saadaan hyvään iskuun. Kausi on kuitenkin lähtenyt hyvin käyntiin.

Treenattiin joulukuussa jo ihan hyvin. Pieni joulubreikki siinä, ja tammikuun alussa aloitettiin kunnolla. Heti oli loistava meininki. Viime viikko ja tämä viikko tulee olemaan vähän rikkonaisia, kun on viisi kuusi miestä maajoukkueen mukana Trinidad & Tobagon leirillä, Wallén sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

– Muutenkaan meillä ei ole kovinkaan laaja rinki tällä hetkellä. Se näkyy selvästi harjoittelutasossa, kun on vähän jätkiä ja tulee paljon nuorisoa mukaan. Paljon on pelaajia lähtenyt ja tulee iso muutos ensi kauteen. Olen itse luottavaisin mielin, että kun saadaan muutama hyvä vahvistus, niin jälleen pärjätään tänäkin vuonna kotimaan ja ulkomaiden kentällä.

Julkaisemme Ville Wallénin laajan erikoishaastattelun kokonaan keskiviikkona.