JJK aloitti perjantaina liigacupin 1-1-tasapelillä KuPS:aa vastaan Seinäjoen Wallsport Areenalla.

Maalinteossa onnistuivat kotijoukkueelta kuopiolaisia jo aikaisemminkin kurittanut Jani Virtanen ja vierailta Christian Andreasen. JJK:n päävalmentaja Kari Martonen oli tyytyväinen siihen, että viralliset pelitkin saatiin korkattua, mutta harmitteli luonnollisesti lopun tasoitusta.

– Meidän pitäisi muistaa, että peli kestää sen 90 minuuttia ja loppuun asti pitää pelata. Pitää myös muistaa kaiken aikaa olla tarkkana puolustussuuntaan, pelkästään hyökkäämiseen ei voi keskittyä, Martonen linjaa JJK:n verkkosivuilla.

– Yksi iso teema tänään oli keskittyminen siihen, että saadaan paketti pidettyä tiiviisti kasassa koko ajan etenkin puolustussuuntaan – muoto, etäisyydet, tiiviys. Takaiskuun ei kuitenkaan tarvita kuin se yksi herpaantuminen.

– Pelissä oli kuitenkin paljon hyviä elementtejä niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin ja se vahvisti uskoa meidän omaan tekemiseen. Tämä oli hyvä mittari siihen, missä nyt mennään. Päästiin katsomaan, toimivatko meidän treeneissä harjoittelemat jutut käytännössä.

Lue Martosen kommentteja lisää JJK:n otteluraportista.