Helsingin Jalkapalloklubi päihitti perjantaina Liigacupin ottelussa MYPAn 4-0 lukemin. Kyseessä on HJK:lle koko Liigacupin historian ajalta suurin voitto tässä otteluparissa.

Aiemmin Klubi oli pöllyttänyt MYPAa korkeintaan 4-1 lukemin. Tämä lopputulos nähtiin huhtikuussa 1998 ottelussa, jossa Mikael Forssell nakutti kolme maalia. Veikkausliigassa HJK:n ennätystulos on 5-0, joka syntyi heinäkuussa 2007.

Perjantaina Talin hallissa käydyssä kamppailussa helsinkiläisseuran kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasi nuori Joel Pohjanpalo (kuvassa, 30. ja 36. minuutti). Kastriot Kastrati (41.) ja Timi Lahti (68.) tekivät loput osumat.

Päivän toisessa Liigacupin matsissa JJK ja KuPS jäivät lopulta 1-1 tasapeliin. Kotijoukkueen Jani Virtanen laukoi ottelun avausmaalin 72. peliminuutilla. Kuopiolaiset tulivat tasoihin neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Christian Andreasenin osumalla.

2-0: 19.02.2010

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.