Perjantaina starttaavan Liigacupin suurinumeroisin voitto on keväältä 2005, jolloin MYPA löylytti FC Hämeenlinnaa luvuin 8-0. Kyseessä oli alkulohkon ottelu, jossa tauolle mentiin ainoastaan kahden maalin erotuksella.

Brassihyökkääjä Adriano (kuvassa) iski hattutempun toisella jaksolla (54., 57. ja 75. minuutti). Tuomas Haapala ja Mikko Mäkelä olivat kahden maalin miehiä. Kamppailun avausosuman oli tehtaillut Saku Puhakainen.

Kahdesti Liigacupissa on nähty lopputulos 7-0. Huhtikuussa 1995 HJK rökitti Helsingin paikalliskamppailussa Ponnistuksen ja espoolainen Honka oli tammikuussa 2009 samoin numeroin Kuopion Palloseuraa etevämpi.

Ponnistus löytyy ennätyslistan kärkipäästä häviäjäjoukkueena vielä toistamiseen, kun seuralla on plakkarissa myös 1-7 tappio Mikkelin Palloilijoita vastaan niin ikään kaudelta 1995.

6-1: Jaro (vs. Jazz, 3/1997)

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.