Vaasan Palloseuran joukkueenjohto jatkaa päävalmentaja Olli Huttusen tukena yhtä lisävahvistusta lukuun ottamatta tutuin voimin, kertoo Vepsun tiedote.

Valmentaja Petri Vuorisen sopimus kattaa vielä tämän kauden. Erittäin pitkäaikainen joukkueenjohtaja Jouko ”Takku” Jokinen jatkaa edelleen pestissään, samoin kuin huoltaja Juha ”Julma” Grönholm.

Sopimukseen jatkosta on päästy myös maalivahtivalmentaja Esa Kurjen kanssa. ”Ellu” kuuluu alallaan Suomen ehdottomiin kärkinimiin, ja hänen opistaan ovat Suomesta maailmalle lähteneet uraa luomaan Jussi Jääskeläinen, Henri Sillanpää ja Tomer Chencinski.

Lisävahvistusta taustajoukkoihin tulee Terveystalolla päätoimisesti työskentelevän fysioterapeutti Mika Kivelän muodossa. Myös urheilufysioterapiaan erikoistunut Kivelä tulee toimimaan Huttusen ja Vuorisen apuna fyysisen valmennuksen kehittämisessä sekä toteuttamisessa.

Oka kertoo olevansa työtovereihinsa erittäin tyytyväinen.

– Ellun ja Mikan myötä on saatu joukkueen valmennus kasaan. Näen, että meillä on erittäin motivoitunut ja ammattitaitoinen valmennustausta, Huttunen kiittelee.