Huuhkaja-kärki Teemu Pukin edustama FC Schalke hävisi tiistaina harjoitusottelun Aasian mestarijoukkue Al-Saddia vastaan maalein 1-2. Qatarilaisryhmä osallistui joulukuussa seurajoukkueiden MM-turnaukseen, jossa se sijoittui kolmanneksi.

Pukki iski ottelussa joukkueensa 1-0 taukojohtoon sijoittamalla pallon vasemman tolpan kautta verkon perukoille. Maali syntyi liki puolesta kentästä lähteneen, oikeaa laitaa pitkin tehdyn pystyjuoksun jälkeen.

Kotijoukkue otti kuitenkin ohjat käsiinsä tauon jälkeen ja jakso oli pitkälti qatarilaisten painostusta. Parin tuhlatun maalipaikan oheen Al-Sadd iski ratkaisuosumat 70. ja 74. peliminuuteilla.

Pukin esiintyminen jäi maalista huolimatta varsin näkymättömäksi. Viisi minuuttia ennen loppua suomalainen sai kamppailun kaksi muuta maalipaikkaansa, mutta vastustajan veskari torjui pienestä kulmasta ammutun laukauksen ja hetkeä myöhemmin heikon nostoyrityksen.

Huuhkaja-kärki ei kuulunut ottelussa Schalken avauskokoonpanoon, mutta vaihdettiin kentälle ennaltasovitusti 31. peliminuutin jälkeen.