Olemme jo tiistaista asti seuranneet FC Schalken espanjalaistähti Raulin tilannetta, hyökkääjä kun jätti tuolloin treenit kesken pohjevaivojen takia (uutisemme).

Tiistaista alkaen Raul on ollut sivussa joukkueen harjoituksista, eikä hän kyennyt osallistumaan myöskään perjantain viimeistelytreeneihin. On varsin todennäköistä, että espanjalainen on sivussa lauantain vierasmatsista FC Kölniä vastaan.

Kyseessä olisi kuluvalla kaudella ensimmäinen kerta, kun Schalke lähtee liigakamppailuun ilman Raulia. Suomalaisittain tilanteen tekee mielenkiintoiseksi kysymys hyökkääjän korvaajasta.

Perjantaina Schalken harjoituksista kantautuneiden tietojen mukaan suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ja Raulin maanmies Jose Manuel Juradon ovat vahvimmat ehdokkaat Raulin korvaajaksi. Päävalmentaja Huub Stevens vaihteli näitä kahta pelaajaa Raulin paikalla.

Viimeistelyharjoituksen perusteella Stevens jättää ”Pukki vai Jurado?”-päätöksen teon mahdollisesti todella viime tippaan. Sen sijaan vaikuttaisi siltä, että Schalke lähtee kölniläisjoukkuetta vastaan viimeksi nähdyllä yhden hyökkääjän taktiikalla.

Viime viikonloppuna Pukin tilalle avauskokoonpanoon noussut Nigerian maajoukkuemies Chinedu Obasi on saamassa myös tällä kertaa vastuuta keskikentän hyökkäävänä oikeana laiturin. Ottelu FC Kölnin vieraana alkaa lauantaina kello 19.30 Suomen aikaa.