Suomen A-maajoukkueen keskikenttämies Alexander Ring paljasti Borussia Möcnhengladbachin harjoitusleirin lehdistötilaisuudessa, että hän keskusteli ennen sopimuksen tekoa saksalaisseurasta Mikael Forssellin kanssa.

Forssell pelasi Mönchengladbachissa keväällä 2003 ja pelasti seuran putoamiselta kakkosliigaan. Edelleen hyvässä huudossa Gladbachissa oleva Huuhkaja-kärki iski seitsemän maalia kuudessatoista bundesliigaottelussa.

– Kyllä, keskustelin Forssellin kanssa seurasta. Hän iloitsi ja onnitteli minua seuravalinnastani. Hän myös sanoi tulevansa jossain vaiheessa vierailemaan luonani Mönchengladbachiin, Ring raportoi maajoukkuekavereiden jutustelua.

Tällä kaudella Gladbach lukeutuu Bundesliigan yllättäjiin ja talvehtii sijalla neljä. Forssell puolestaan on vajonnut Englannin toiseksi ylimmän sarjaportaan Leedsin penkkimieheksi.

SuomiFutis.com-sivuston kontaktihenkilö seuraa perjantaista alkaen paikan päällä Belekissä Borussian harjoitusleirin etenemistä. Raportoimme Alexander Ringin ensiaskeleista uudessa seurassa leiripäivien aikana tarkasti Turkista saatavilla olevien kommenttien kera.