Roope Riski: Toivottavasti laina jatkuu vuoden loppuun saakka

UCL:ssä viihdyttävä Atalanta - Valencia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

TPS:n kasvatit Roope ja Riku Riski tekivät yllätyssiirron Norjan pääsarjaan nousseen Hönefoss BK:n riveihin. Rikun allekirjoittama sopimus on kolmivuotinen ja Roopen lainasopimus ulottuu toistaiseksi elokuun loppuun asti.

Roope vaikuttaa olevan erittäin tyytyväinen lainakontrahtiin, jonka hän soisi jatkuvan pidempään.

– Ensinnäkin olen erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä, että Cesena ja Honefoss pääsivät yhteisymmärrykseen ehdoista ja päädyin lainalle tänne Norjaan ainakin elokuuhun saakka. Mahdollisesti ja toivottavasti laina jatkuu vuoden loppuun saakka. Vielä iloisempi olen siitä, että sain myös veljeni Rikun mukaan. On hienoa päästä pienen tauon jälkeen pelaamaan taas yhdessä, Roope blogittaa.

– Niin kuin jo mainitsin, olen todella kiitollinen ja onnellinen tästä mahdollisuudesta olla osana tätä joukkuetta. Uskon, että tämä on mulle tällä hetkellä täydellinen paikka olla, paikka, jossa on hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana ja saada vastuuta. Luottoa ainakin tuntuu löytyvän ja valmentaja antoi kadonneen itseluottamukseni takaisin. Olen nyt motivoituneempi kuin koskaan ja mä haluan näyttää kaikille mihin pystyn, vihdoin maanpinnalla, nöyränä, nälkäisenä ja iloisena. En malta odottaa kauden alkua!

Lue Roopen blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Edellinen artikkeliTimo Furuholmin saksalaisvalmentaja: Harvoin Turussa on yli 37.000 katsojaa
Seuraava artikkeliNjazi Kuqi: Kyselyjä tullut ainakin Turkista, Kyprokselta sekä Saksasta