Borussia Mönchengladbachin tuore suomalaisvahvistus Alexander Ring on jo ymmärrettävästi ehtinyt saada Saksassa mukavasti palstatilaa.

Torstaina Huuhkaja-pelaajasta kirjoittaa maan arvostetuin futislehti Kicker. Saimme artikkelin käsiimme jo ennen sen julkaisua ja paljastamme, miten lehden asiantuntija luonnehtii Ringin tilannetta joukkueessa.

Artikkeli alkaa kehuilla:

On olemassa pelaajia, jotka tulevat uutena johonkin seuraan ja jotka joutuvat ensin totuttelemaan ympäristöön. Ja sitten on olemassa Alexander Ring. Suomalainen on saanut Belekissä katapulttimaisen startin.

Kicker viittaa totta kai keskikenttäpelaajan kolmeen osumaan kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa. Tilanne Borussian miehistössä on kuitenkin vaikea, sillä syyskaudella menestystä haalinutta avauskokoonpanoa ei ilman pätevää syytä olla vaihtamassa.

Ring tarvitsee hieman kärsivällisyyttä. Menestysjoukkueen asema on vahva. Lisäksi Roman Neustädterin siirtyminen Schalkeen vasta kesällä ei vapauta (Ringille) paikkaa hänen lempipaikallaan keskikentän keskustassa.

Arvostetun Kickerin arvio käy yksiin sivustomme asiantuntijan näkemyksen kanssa (lue kommentti). Hurjasta startista huolimatta Ringin on kytättävä muiden virheitä, loukkaantumisia tai pelikieltoja.