FC Schalkessa Teemu Pukin seurakaverina pelaava espanjalaistähti Raul tunnustautui viikonloppuna Saksan kakkosliigaseura Fortuna Düsseldorfin faniksi.

– Toivon, että Düsseldorfissa päästään toukokuussa juhlimaan nousua pääsarjaan!, Raul julisti Sportschau-ohjelmassa miljoonayleisön edessä.

Espanjalaisen sympatioille on luonnollinen selitys. Siirryttyään Real Madridista Bundesliigan Raulin perhe on asunut Düsseldorfissa ja viihtynyt kaupungissa hyvin. Supertähdellä ei edes ole mitään sitä vastaan, että voisi joskus jopa edustaa Fortunaa.

– Miksipäs ei… Minun poikani ovat jo siellä.

Raulin jälkikasvu Jorge Redondo ja Hugo pelaa Fortuna Düsseldorfin alle 12- ja alle 9-vuotiaiden joukkueissa.

”Vierailen usein Fortunan otteluissa”

Veikkausliigan viime kauden maalikuningas Timo Furuholm siirtyi tammikuussa Fortuna-paitaan. Nyt tiedetään, että kevään mittaan suomalaisen otteita katsomon puolella seuraa myös espanjalainen futissuuruus.

– Vierailen usein Fortunan otteluissa. Pidän heistä. He pelaavat hyvää futista. Pidän peukkuja, että he olisivat pian pääsarjassa, Raul paljasti Sportschaussa.

Düsseldorfilaisseuran puheenjohtaja Peter Frymuth on jo ehtinyt kommentoida espanjalaishyökkääjän julkista rakkaudentunnustusta Fortunaa kohtaan ja Raulin saamista joukkueeseen.

– Eihän jalkapallossa koskaan pidä sanoa ei. Joka tapauksessa Raul teki parasta mahdollista mainosta Düsseldorfin ja Fortunan puolesta, Frymuth sanoi Bild-lehdelle.