Teemu Pukki jatkaa kovaa maalivirettään – nyt osuma Aasian mestaria vastaan

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin hurja maalivire FC Schalken harjoitusleirillä jatkuu. Lauantaina kärkimies iski kaksi osumaa treenimatsissa Team of Qatar Armya vastaan, vaikka pelasi ainoastaan toisen puoliajan.

Tiistaina Pukki on iskenyt joukkueensa 1-0 taukojohtoon Aasian mestarijoukkue Al-Saddia vastaan. Ottelu on tätä kirjoittaessa tauolla.

Huuhkaja-kärki ei kuulunut Schalken avauskokoonpanoon, mutta vaihdettiin kentälle ennaltasovitusti 31. peliminuutin jälkeen.

Ensimmäinen jakso näytti jo päättyvän maalittomana, mutta sitten Pukki sai pystysyötön oikeaan laitaan ja karkasi lähes puolesta kentästä. Laukaus vasemman tolpan kautta verkon perukoille vei saksalaiset 43. minuutilla johtoon.

Vastustaja ei ole mikään pilipaliryhmä. Al-Sadd osallistui joulukuussa seurajoukkueiden MM-turnaukseen, jossa se sijoittui kolmanneksi. Ainoan tappion joukkue koki välierissä, jossa vastaan asettui koko turnauksen voittaja FC Barcelona.