Huuhkaja-kärki Timo Furuholm ei kuulunut uuden seuransa miehistöön keskiviikkona, kun Fortuna Düsseldorf pöllytti alasarjalaista naapuriseura Ratingenia lukemin 5-0.

– Hän ei ollut vielä kokoonpanossa, mutta Wintercup-turnauksessa nähdään hänen debyyttinsä, päävalmentaja Norbert Meier paljasti.

Furuholm joutuu heti todella kovaan testiin, sillä ensiesiintyminen osuu Saksan hallitsevaa mestaria Borussia Dortmundia vastaan. Lisäksi Fortuna kohtaa turnauksessa joko Werder Bremenin tai Alexander Ringin edustaman Mönchengladbachin.

Kyseessä on miniturnaus Fortunan kotiareenalla. Ottelut kestävät ainoastaan 45 minuuttia ja ensimmäiset matsit ovat jo välierät, joista voittajajoukkue yltää finaaliin ja häviäjä pronssiotteluun. Tasapelin sattuessa kohdalle ratkaistaan voittaja heti rangaistuspotkukilpailulla.

Ringin ja Furuholmin seurojen kohtaaminen toteutuu siis, mikäli kummatkin voittavat tai kummatkin häviävät avauspelinsä. Joka tapauksessa düsseldorfilaisjoukkue saa Furuholmin kera kontolleen kaksi kovaa ottelua pääsarjalaista vastaan.

//