Suomen A-maajoukkeen puolustaja Veli Lampi ja seurajoukkue Kiovan Arsenal siirtyvät maanantaina Turkkiin harjoitusleirille.

Arsenalin puheenjohtaja Vadim Rabinovitsh kertoo seuransa nettisivuilla, että verkot on heitetty myös vesille uusien pelaajien hankkimiseksi. Nimiä hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

– Voisin nimetä heidät, mutta en nimeä. Emme ole vielä päättäneet yhdestäkään pelaajasta. Valmentaja pyysi katsomaan neljää pelaajaa, jotka kiinnostavat. Jos valmentaja sanoo, että tämä pelaaja halutaan joukkueeseen, me hankimme hänet, Rabinovitsh muotoilee.

– Kaikki ulkomaalaiset pelaajat, joita me katsomme, ovat joko maajoukkuepelaajia tai omien joukkueidensa kärkipelaajia. Niin kuin esimerkiksi George Florescu ja Veli Lampi, jotka pelaavat maajoukkueessa. Tällä hetkellä katsomme kolmea maajoukkuepelaajaa ja yhtä nuorta kaveria Brasiliasta.

Ukrainan pääsarja on tauolla ja Arsenal majailee kuudentena 30 pisteellä, kun pelattuna on 20 kierrosta – yhteensä tahkotaan 30 kierrosta. Arsenal jatkaa sarjamatseja 3. maaliskuuta Dinamo Kievin vieraana.