Suomen A-maajoukkueen keskikentän moottori Roman Eremenko teki torstaina voittomaalin, kun Rubin Kazan kaatoi Dinamo Kievin 2-1 Marbella Cupin finaalissa.

Rubinin verkkosivujen mukaan Eremenkon osuma syntyi lisäajalla. Eremenko ei ollut tällä kertaa avauksessa, vaan sai käskyn kentälle 73. minuutilla.

Rubinin avausmaalin tehtaili Gökdeniz Karadeniz 23. minuutin kohdalla, mutta Kiev tasoitti pelikellon lyödessä 86 minuuttia.

Rubinilla oli saumat mennä johtoon jo 20. minuutilla, mutta Nelson Valdez epäonnistui rangaistuspotkusta.

Rubin voitti kaikki matsinsa Marbella Cupissa. Jatko-ottelussa se peittosi puolalaisen Lech Poznanin 3-1 ja avausottelussa se teki hakkelusta Georgian pääsarjan kärkijoukkueesta FC Zestafonista 5-1.