Suomen Palloliiton (SPL) liigalisenssikomitea on hyväksynyt yksimielisesti neljän Veikkausliigaseuran stadionmuutoksia koskevat anomukset.

Palloliiton tiedotteen mukaan FC Haka anoi lupaa pelata kotiottelunsa VPS:aa (16.6.) vastaan Tammelan stadionilla Tampereella, sekä FC Lahti-ottelun (25.8.) Kaurialan kentällä Hämeenlinnassa. FF Jaro puolestaan isännöi IFK Mariehamnia 27.5. Kokkolan keskuskentällä, kun taas FC Lahti pelaa Kisapuistossa ottelunsa VPS:aa (28.6.) ja FC Interiä (2.7.) vastaan. Kaikki kolme seuraa perustelivat hakemuksiaan markkinoinnillisilla syillä.

Myös Myllykosken Pallo -47 pelaa 28.6. FC Interiä vastaan joko Kouvolan Keskuskentällä tai Saviniemen kakkoskentällä. Syynä muutokseen on Saviniemen stadionin kenttäremontti.

Kaikki pelipaikkamuutokset ovat tilapäisiä ja ne koskevat vain mainittuja otteluita. Päätöksen mukaan seurojen on toimitettava lisenssihallinnolle 30 päivää ennen kutakin ottelua sekä stadionia että ottelutapahtumaa koskeva turvallisuussuunnitelma. Lisäksi seurojen on toimittava otteluolosuhteiden järjestämisessä lisenssihallinnon kanssa yhteistyössä ja sen ohjeiden mukaan, jotta lisenssivaatimukset tulee täytettyä olennaisilta osin.

Lisenssikomitean myöntämät poikkeusluvat eivät velvoita muita ottelutapahtuman intressiryhmiä, vaan seurojen on huolehdittava erikseen stadionien käyttöoikeudesta, Veikkausliigan asettamista velvoitteista ja muista ottelutapahtuman hallintoon ja käytännön järjestelyihin liittyvistä toimenpiteistä.