Veikkausliigan viime kauden maalikuningas Timo Furuholm ampui kaksi osumaa, kun Fortuna Düsseldorf kukisti alasarjalaisen SC Viktoria Kölnin lukemin 4-1 harjoitusottelussa keskiviikkona.

Suomalaishyökkääjä iski kamppailun avausosuman jo ottelun kuudennella minuutilla. Toisen maalin vuoro oli tauon jälkeen 56. peliminuutilla. Furuholmin osumien välissä vastustaja oli ehtinyt tasoittaa pelin.

Huuhkaja-kärjelle kertyi treenimatsissa arvokkaita peliminuutteja, ennen kuin hänet 63. minuutilla otettiin vaihtoon. Virallisissa kamppailuissa Furuholmin debyytti on vielä tekemättä.

Seuraava tilaisuus esiintyä Saksan kakkosliigassa avautuu ensi maanantaina, kun düsseldorfilaiset puolustavat sarjajohtoaan kotiottelussa Eintracht Frankfutia vastaan.