FC Schalke matkusti keskiviikkona Plzeniin kohdatakseen torstaina Eurooppa-liigassa paikallisen Viktoria Plzenin. Kirjautuessaan hotelliin saksalaiset havaitsivat majoituspaikan yllättävän vieraanvaraisuuden.

– Pelaajamme majoittautuvat mieluiten aina kahdestaan per huone. Tosin aviovuoteessa he eivät sitten kuitenkaan halua nukkua, Schalken manageri Horst Heldt naurahti uutistoimisto dpa:lle.

Koska hotellin kahden hengen huoneet sisälsivät ainoastaan parivuoteet, oli saksalaisseura kysynyt jo hyvissä ajoin hotellilta mahdollisuutta erillisvuoteisiin. Hotellin omistaja oli ratkaissut pulman tilaamalla puusepän, joka sahasi parivuoteet kahtia.

– Niin, asianhan voi ratkaista kahdella eri tavalla. Joko sitä ostaa uudet sängyt tai sitten toimii tuolla tavalla. En ole vielä itse nähnyt lopputulosta, mutta kuuleman mukaan jälki on hyvää, Schalke-manageri jatkoi.

FC Schalken suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ei pääse torstaina tositoimiin, sillä hän ei ole enää kuluvalla kaudella edustuskelpoinen Eurooppa-liigassa pelattuaan kilpailussa jo HJK-paidassa.