Valmentajan suorat sanat: Alexander Ring ei vielä valmis avaukseen!

Borussia Mönchengladbach kohtaa perjantaina kotikentällä Hamburger Sport-Vereinin. Oikea laituri Patrick Herrmann on sivussa seuraavan 6-8 viikon ajan murrettuaan solisluunsa Kaiserslauternissa (uutisemme).

Saksalaismedia nosti spekulaatioissaan alkuviikosta suomalaista Alexander Ringiä avauskokoonpanoon Herrmannin tilalle. Nyt nuo toiveet voidaan kuitenkin haudata.

– Alexander Ring ei ole vaihtoehto avauskokoonpanoon perjantaiksi. Hän tarvitsee vielä aikaa, eikä siksi ole ratkaisu Herrmannin korvaajaksi. Ei se edes välttämättä olisi muutenkaan hänen pelipaikkansa, Gladbachin päävalmentaja Lucien Favre paljasti lehdistötilaisuudessa.

Favre ei vielä suostunut kertomaan, kenet hän nostaa ykkösmiehistöön keskikentän oikealle laidalle.

Bundesliigaottelu Mönchengladbach-HSV starttaa perjantaina kello 21.30 Suomen aikaa.