Maaliskuun viimeisenä alkavaan Allsveskanin kauteen valmistautuva Djurgården IF pelasi viimeisen harjoitusottelunsa keskiviikkona viime kaudella Superettanissa viidenneksi sijoittunutta Degerfors IF:ä vastaan.

Djurgårdenin kaikki kolme suomalaista oli nimetty avauskokoonpanoon. Joukkueen kapteeni Joona Toivio pelasi omalla paikallaan topparina, kun taas Daniel Sjölund uurasti keskikentällä puolustavassa roolissa. Kasper Hämäläinen operoi Djurgårdenin 4-2-3-1 -muodostelmassa piilokärkenä Ricardo Santosin takana.

Hämäläinen puski ottelun avausmaalin toisen jakson 4. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Joona Toivio pukkasi pallon Hämäläiselle, joka ohjasi päällään pelivälineen lähietäisyydeltä tolpan kautta verkkoon. Sebastian Rajalakso viimeisteli ottelun 2-0 loppulukemat kymmentä minuuttia myöhemmin. Pirteän kenraalin pelannut Hämäläinen vaihdettiin kentältä 75. minuutin kohdalla.

Djurgården aloittaa kautensa 31.3. vierasottelulla Elfsborgia vastaan.

Katso Hämäläisen maali DIF:n sivuilta.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!