Helsingin Jalkapalloklubi ja FC Inter pelasivat torstaina Liigacupin välierässä. Turussa pelatussa ottelussa ratkaisu jouduttiin hakemaan rangaistuspotkukisasta, koska varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2.

Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen turkulaiset siirtyivät ottelussa johtoon 49. minuutilla hollantilaisen Pim Bouwmanin osumalla. Isäntien ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä Klubin Akseli Pelvas ja Joel Perovuo käänsivät nopeasti lukemat vierailijoiden hyväksi. Voitto näytti jo lipuvan Helsinkiin, kunnes 85. peliminuutilla georgialainen Irakli Sirbiladze tasoitti kamppailun.

Ottelussa ei pelattu ollenkaan jatkoaikaa, joten ratkaisu haettiin pilkkukisasta, jossa helsinkiläiset olivat parempia luvuin 4-3.

HJK kohtaa Liigacupin finaalissa Turun Palloseuran.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!