Huuhkaja-kippari Niklas Moisanderin edustaman AZ Alkmaarin haaveet Hollannin Cupin finaaliin pääsystä kariutuivat torstaina, kun Heracles osoittautui välierässä paremmaksi maalein 4-2.

Ottelu venyi aina jatkoajalle asti. Joukkueen kapteeni Moisander taisteli puolustuksessa 120 minuuttia. Taiston taottua toppari kertoi voetbalprimeur.nl-sivustolle olevansa äärimmäisen pettynyt lopputulokseen.

– Halusimme kovasti finaaliin. Tappio tuntuu erittäin raskaalta. Tämä on erittäin ärsyttävää, puolustaja sanaili.

Puolustajalla oli vaikeuksia summata ottelua tuoreeltaan. Taistelutahtoaan joukkueen johtohahmo ei ollut kuitenkaan mihinkään menettänyt.

– Ensimmäiselle puoliajalla meillä oli mahdollisuudet ratkaista ottelu. Toisaalta vastustaja ansaitsi voittonsa. Olemme ammattijalkapalloilijoita, työmme jatkuu.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!