FF Jaron ryhmä on valmis 15. huhtikuuta alkavaan Veikkausliigaan Jonas Emetin tehtyä seuran kanssa sopimuksen. Silmiinpistävä seikka Jaron miehistössä on, että joukkueesta ei löydy target-hyökkääjää. Österbotting Tidningin haastattelussa Jaron valmentaja Alexei Eremenko kertoo, ettei hän enää etsi vahvistuksia hyökkääjäosastolle.

– Meillä on hyvä joukkue. On vaarallisempaa tulla vauhdilla rangaistusalueelle kuin seistä siellä ja odotella taistelupalloja.

Keskiviikkona Jaro hävisi Interille Liigacupin puolivälierän maalein 3-2. Ottelun loppuhetkiä hallinnut Jaro ei onnistunut kovasta painostuksesta huolimatta tasoittamaan peliä. Paikallislehden mukaan Jaro olisi juuri kaivannut vastustajan rangaistusalueelle pääpelivoimaista sentteriä jatkamaan keskityspalloja.

Viime syksyllä sarjapaikastaan taistelleen Jaron pelastukseksi koitui KPV:stä lainalle saatu 193-senttinen Irakli Sirbiladze, joka nikkasi pietarsaarelaisille 15 ottelussa 9 maalia.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!