Huuhkajien valmentaja Mixu Paatelainen kertoi torstaina Radio Rockin Korporaation haastattelussa Suomen A-maajoukkueen tähtäimen olevan vuoden 2016 EM-kisoissa. Syksyllä alkaviin MM-karsintoihin Suomi lähtee haastajana.

– Realistisesti täytyy sanoa: Kuinka valmiita me ollaan vielä joukkueena ja yksilöinä taistelemaan A-maajoukkuetasolla niinkin kovia maita vastaan kuin Ranskat, Espanjat muut?

Paatelainen ei suostu näkemään MM-karsintoja välivaiheena, mutta tunnustaa Huuhkajien verrattain nuoren miehistön tarvitsevan vielä runsaasti kokemusta ennen kuin joukkue voi tosissaan taistella arvokisapaikasta.

– Mä uskon, että meillä on kasassa todella hyvä ryhmä seuraavan 2,5-3 vuoden aikana, kunhan me nyt saadaan kartutettua kokemusta näille pelaajille, ketkä nyt ovat vielä verrattain kokemattomia A-maajoukkuetasolla. Meidän pelistä tulee tehokasta ja me ollaan Ranskassa kisoissa viimeistään 2016.

Suomen A-maajoukkue aloittaa MM-karsinnat 7. syyskuuta kotiottelulla Ranskaa vastaan.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!