Chelsea lähtee keskiviikkoiltana Stamford Bridgellä ajamaan takaa Napolin ensimmäisessä osaottelussa hankkimaa 3-1 etumatkaa. Lontoolaisjoukkue tarvitsee vähintään 2-0 voiton varmistaakseen paikkansa Mestarien liigan puolivälierissä.

Arsenal laittoi viime viikolla AC Milanin tiukille, kun se kuroi ensimmäisen osaottelun 0-4-tappion kotonaan 3-0-voitolla liki umpeen. Napolin toppari Paolo Cannavaro vakuutti BBC:n verkkosivuilla, että Chelsea ei pääse yllättämään Campanian ylpeyttä.

– Viime viikon Arsenal-ottelu avasi silmämme. Tulemme pelaamaan paineen alla, mutta jos pysymme keskittyneinä ja rauhallisina, pystymme siihen.

Chelsean manageriksi pari viikkoa sitten siirtyneellä Roberto Di Matteolla on tilillään kahdesta ottelusta kaksi voittoa, mutta vasta nyt italialaisen 100-prosenttinen saldo joutuu todelliseen testiin. Uuden managerinsa alaisuudessa Bluesin puolustus on onnistunut jättämään Birminghamin ja Stoken maaleitta.

Sen sijaan kuudessa edellisessä pelissään 17 maalia mättäneen Napolin nollaaminen on huomattavasti haastavampi tehtävä.

Goal.com-sivustolla julkaistussa haastattelussa Napolin maalitykki Edison Cavani uskoo yhden vierasmaalin riittävän jatkopaikkaan.

– Maalin tekeminen Chelsean kotikentällä merkitsee pääsyä seuraavalle kierrokselle ja se on tavoitteemme keskiviikkona.

Peliyhtiö Unibetin kautta saat Mestarien liigaan lisäjännitystä ja ”0-0-takuun”, jossa hävitty panos palautetaan tietyissä pelimuodossa ottelun päättyessä maalittomaan tasuriin ! Avaa pelitili ja hyödynnä 100 euron bonus tästä!