FC Schalken hyökkääjät Klaas-Jan Huntelaar ja Raul ovat olleet tällä kaudella tuttuja nimiä siirtohuhuissa ja -otsikoissa.

Huntelaarin nykyinen sopimus ulottuu kauden 2013 loppuun, mutta huhut Saksanmaalta kertovat seurajohdon ryhtyneen jo toimiin jotta hollantilainen pidentäisi kontrahtiaan. Schalken toimitusjohtaja Horst Heldt on Bild-lehden mukaan tarjoamassa hollantilaiselle kesään 2015 ulottuvaa sopimusta, joka nostaisi hänen vuosipalkkansa peräti kahdeksaan miljoonaan euroon.

– Klaas-Jan tietää meidän todella arvostavan häntä. Jos haluamme laatua, joudumme puskemaan itsemme äärirajoille, Heldt maalaili.

Huntelaar on pelannut tällä kaudella hurjaa lähes maali per matsi tahtia. Ei siis ole yllättävää, että kärkimies itsekin viihtyy Gelsenkirchenissä.

– Olen 100-prosenttisen tyytyväinen ja minulla on kaikki mitä tarvitsen, hyökkääjäkettu totesi Kicler-lehden haastattelussa.

Huntelaar toivoo Raulin jatkavan

28-vuotias maalinsylkijä kertoo Kickerille myös, että hän toivoisi Raulin jatkavan joukkueessa. Legendaarinen espanjalainen on ollut joukkueen toiseksi paras maalintekijä tällä kaudella. Huhut kertovat saksalaisseuran tarjonneen maalitykille hiljaittain uutta sopimusehdotelmaa.

– Hän ei ole ehkä nuorin, mutta loistava pelisilmä, uskomattomat syötöt ja täydellinen tehokkuus ovat hänen aseitaan, Huntelaar kehuu.

Tuoreimmat sopimuskäänteet eivät välttämättä ole musiikkia Teemu Pukin korville, sillä suomalainen taistelee peliajasta maalinsylkijöiden kanssa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!