Huuhkajien keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen edustaa tällä hetkellä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Leedsiä.

Suomalaista on hidastanut tällä kaudella nivusvamma, joka on vienyt pelurin aina leikkauspöydälle asti. Väyrynen kertoo 90min-lehden haastattelussa, että Veikkausliiga voisi olla mahdollinen suunta tulevaisuudessa, sillä jo viime syksynä keskikenttämies oli yhteydessä Klubiin.

– Olen miettinyt, että se voi olla ihan mahdollista. Viime kaudella oli jo lähellä, että olisin pelannut loppukesän HJK:ssa. Kiinnostusta oli, ja olin silloin ilman seuraa. Silloin HJK olisi ollut hyvä vaihtoehto. Sitten tuli kuitenkin tämä Leeds-kuvio ja päätin, että Suomeen paluu jää myöhemmäksi, ”Väykkä” toteaa lehden haastattelussa.

Viime kaudella Hollannin pääsarjan Heerenveenissä 11 maalia paukuttanut pelaaja paljastaa, ettei HJK:n kanssa ole viime aikoina keskusteltu.

– Nyt ei ole ollut mitään puhettä HJK:n kanssa. Ei sitä kuitenkaan ikinä tiedä mitä tapahtuu. Ulkomaat on kuitenkin se ykkösvaihtoehto edelleen, peluri painottaa lehdelle.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!