Huuhkaja-pelaaja Alexander Ring pääsi lauantaina viimeiseksi vartiksi kentälle, kun Mönchengladbach kohtasi kotikentällään Hertha Berlinin Saksan Bundesliigassa.

Maalittomaan tasapeliin päättynyt kamppailu oli tuloksellisesti pettymys Gladbachille, joka taistelee tiukasti kolmannesta sijasta Teemu Pukin edustaman Schalken kanssa. Gladbachin päävalmentaja Lucien Favre yritti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa löytää illasta positiivisia puolia.

– Ottelu oli meille vaikea. En ollut loppujen lopuksi esitykseemme tyytymätön tai pettynyt, pääkäskijä mietti.

– Meille oli tärkeää kahden tappiollisen matsin jälkeen yltää nollapeliin ja saada piste.

Ring ottamassa paikkaansa?

Lehdistötilaisuudessa kuultiin myös suomalaisittain mukavia uutisia, kun Favre kertoi olleensa tyytyväinen Ringin viisitoistaminuuttiseen. Vastuuvalmentajan mukaan nuorukainen on ottanut oikeansuuntaisia kehitysaskeleita, joten suomalainen voidaan nähdä jatkossa vielä nykyistä suuremmassa roolissa.

– Alexander Ring hoiti tehtävänsä erittäin hyvin.

– Hän on pelillisesti löytämässä sen, mitä häneltä odotamme. Hän uskaltaa hyökätä ja hän puolustaa entistä paremmin. Hänen kehityksensä on erittäin positiivista, Favre kehui.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!