FC Honka tasasi pisteet sunnuntaina Espoossa VPS:ää vastaan. VPS oli yllättävän hyvä pallon kanssa, kun Hongan tehot katosivat hätäilyyn ja liian optimistisiin palloihin.

– En ole yhtään tyytyväinen. Pystytyään paljon parempaan. Jouduttiin sellaiseen kierteeseen pelin alkupuolella, että vähän tyhmästi prässättiin ja yksi pelaaja kerrallaan juoksi Vaasan pelin avauksen perässä, Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo pohti pelin kulkua ottelun jälkeen.

Myöskään hyökkäyspeli ei onnistunut Lehkosuon haluamalla tavalla. Kärkipelaajia haettiin nopeilla palloilla, joiden suunta tai voima ei ollut onnistunut tai jäivät suoraan vaasalaisten jalkoihin.

– Lähdettiin turhan nopeasti hakemaan ratkaisevia syöttöjä. Helppojen syöttöpaikkojen tarjoaminen puuttui pallottomilta pelaajilta. Pelirytmi meni liian nopeaksi, eikä päästy pelin herroiksi. Sitä kautta tuli turhaa väsymystä ja turhia huonoja teknisiä suorituksia.

– Peli parani toisella puoliajalla, mutta siinä vaiheessa lentokeli oli jo hävinnyt, kun alettiin väsyä. Mutta kausi on nyt avattu, ja tästä lähdetään parantamaan seuraavaan peliin.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!