HJK:n superlupaus Jari Litmasesta: ”Ihan s**tanan hyvä pelaaja”


Helsingin Jalkapalloklubin nuori tähtihyökkääjä Joel Pohjanpalo on tekemässä rakettimaista nousua jalkapalloväen tietoisuuteen. Ja kun taso nousee, pääsee myös pelaamaan tasokkaampien pelimiesten kanssa.

Vuonna 1994 syntynyt peluri oli vasta jokeltava vauva, kun Klubin harjoituksiin hiljattain palannut joukkueen ikänestori Jari Litmanen valloitti Euroopan viheriöitä. Nuorukainen myöntää, että pelaaminen legendan kanssa kiinnostaa kovasti.

– Hän taisi ainakin käydä treeneissä, kun olin reissussa Liverpoolissa. Pienenä kattelin aina, että tuo on ihan s**tanan hyvä pelaaja. Toivottavasti pääsen pelaamaan hänen kanssaan, Pohjanpalo kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Pohjanpalo ja Litmanen eivät ole – ainakaan toistaiseksi – päässeet hiomaan yhteiskuvioita niin paljon ja usein kuin nuorukainen toivoisi. Soittaako kahden miehen kuoro hyökkäyspäässä duurissa?

– Sen näkee sitten, kun päästään pelaamaan samaan aikaan. Viime kaudella pääsin jonkin verran treenaamaan samaan aikaan, silloin toimi hyvin. Toivottavasti hän jatkaa uraansa, jotta päästään yhdessä pelaamaan.

Julkaisemme Joel Pohjanpalon haastattelun kokonaisuudessaan perjantain aikana! Seuraa sivustoamme!

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!