Viime kaudella läpimurron liigatasolle FC Hongan riveissä tehnyt Duarte Tammilehto lähtee sarjakauteen odottavaisin tunnelmin. U21-maajoukkumies kertoo orsasport.com-sivustolle halukkuudestaan päästä jo pelikentille.

– Takanamme on pitkä ja raskas, mutta kaikin puolin erinomainen harjoituskausi. On kiva päästä viimein toteuttamaan niitä asioita, joita olemme käyneet treeneissä läpi. Joukkueessamme on nyt pääsiäisloman jälkeen todella hyvä fiilis, Tammilehto miettii.

Espoolaisryhmää on kritisoitu viime vuosina liiallisesta pallonsiirtelystä. Joukkueelta kaivataan nopeampia ja päättäväisempiä ratkaisuja. Myös Tammilehdolta odotetaan alkavalla kaudella suurempaa vastuuta pallollisena.

– Meiltä lähti viime kauden jälkeen muutamia tärkeitä pelaajia, joten satsaamme nyt entistä enemmän pelaamisen ja koko joukkueen yhtenäisyyteen. Minun on itsekin otettava taas muutama askel eteenpäin.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!