Huuhkaja-hyökkääjä Timo Furuholm jätti maalikuninkaan kokoisen aukon turkulaisten hyökkäyspeliin pakatessaan kimpsunsa ja lähtiessään Saksaan Veikkausliigakauden päätteeksi.

Inter ei jäänyt tilannetta surkuttelemaan, vaan hankki tilalle Jarossa kovaa jälkeä tehneen Irakli Sirbiladzen. Kippari Henri Lehtosen mukaan georgialainen on paikannut ”Furkan” aukon erinomaisesti.

– Irakli on sopeutunut meidän pelitapaan erinomaisesti. Asiaa on tietysti helpottanut se, että hän pelasi viime kaudella Jarossa, joka pelaa meidän kanssa samantapaista peliä. Pelaajana hän on vahva ja kokoisekseen taitava. Hän pystyy pitämään palloa hyvin ja täyttää varmasti Furuholmin saappaat, Lehtonen pohtii seuran verkkosivuilla.

Tammikuun alussa kotimaiseen liigakauteen valmistautumisen aloittanut turkulaisryhmä on hioutumassa yhteen kauden lähestyessä. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää.

– Talvikausi on sujunut meiltä vaihtelevasti. Välillä pelaamisemme on ollut huonoa, mutta viime otteluiden aikana pelaaminen on mennyt parempaan suuntaan. Meillä on kuitenkin vielä tehtävää koko joukkueen puolustus- ja prässipelissä. Hyvällä tiellä kuitenkin olemme Veikkausliigaa ajatellen, Inter-kapteeni miettii.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!